Vi er inne i sommerperioden, selv om vi foreløpig ikke har svettet i overdreven grad. Vi håper på en fin sommer, kanskje ikke på nivå med i fjor, men det er vel å forvente for mye. Det er i alle fall grønt, ryddig og pent i vårt deilige borettslag. Til glede for alle som ikke tilbringer hele sommeren på hytta eller i sydligere strøk.

Garasjene er nå ferdig malt, og takk for det! Det har selvsagt bydd på noen ekstra parkeringsproblemer, men alt i alt har det gått nesten knirkefritt. Takk til alle for utvist smidighet og tålmodighet! Ingen husker når garasjene ble malt sist, så det blir nok svært lenge til neste gang. Lysere og penere har det i alle fall blitt.

Senere i år vil det bli montert nytt kamerautstyr i begge garasjene, uten at det vil medføre parkeringsendringer.

Straks over sommeren vil vi sette i gang arbeidet med ny gavlvegg i blokk fire, nord. Det har oppstått lekkasje et par steder i veggen. Undersøkelser viser at det ikke er noen vei utenom full utskifting. Trist og dyrt, men nødvendig.

Vi må minne både gamle og nyere beboere om å sette seg godt inn i våre ordensregler, og ikke minst følge dem. Denne gang vil vi understreke regelen om at det ikke skal settes ting og tang som f.eks. planter i potter og urner i gangene. Dette er spesielt av hensyn til rømningsvei og rengjøring.

Ordlyden er som følger: Det er ikke tillatt å sette fra seg noe i fellesarealene inne i blokkene eller i garasjeanlegg, unntatt på plasser som er spesielt merket. Saker som plasseres i garasjer eller i fellesareal, i strid med ordensreglene, vil bli fjernet uten noen form for varsel.

Årets generalforsamling ble gjennomført på en grei og rolig måte. Samtlige styremedlemmer fortsetter i sine verv. En generalforsamling er som kjent ikke noe debattforum. Lufting av meninger overlates til beboermøte, som i år er satt til 17. oktober.

Vi håper alle beboere får den sommeren de ønsker seg!

Beste hilsen,
Styret

Comments are closed