Vi går nå inn i advent med tilnærmet mørketid. Da er det bare å gjøre det så koselig som mulig innendørs. Husk det gamle ordtaket om at «det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket».

 

For første gang i borettslagets historie skal vi i år ha felles tente lys. Tormod og Svend skal sørge for at det blir juletre på barnehagetomten i hele desember. Vi tar sikte på at det skal bli et fast årlig innslag.

 

Ellers er det ikke tiden for de store hendelser i Skogholtet. Beboermøtet i oktober ble gjennomført i rolige former, uten de store diskusjoner. Hovedsaken var fremtidig anvendelse av barnehagetomten. Det var tilnærmet enstemmig oppslutning til forslaget om at bygningen rives, og at området som frigjøres blir opparbeidet til parkeringsplasser. Disse plassene tenkes brukt til egne beboere som har ekstra stor bil, eller som har behov for plass til bil nr. to.

 

Nordre gavlvegg i blokk 4 er nå ferdig restaurert, til glede for alle som bor i tilstøtende leiligheter. Slikt arbeid er dyrt, så vi får bare håpe det blir lenge til det oppstår problemer på andre vegger.

 

Mest av alt håper vi på en rolig og deilig juletid for alle beboere. Godt å tenke på at når neste infoskriv kommer, da er vi inne i en tid hvor dagene blir lengre og lysere.

 

 

Julehilsen fra styret

Comments are closed