Endring av navn på postkasse / calling

All merking av postkasser/dørtelefoni skal utføres av daglig leder for å få et felles og ryddig oppsett.

Hvis du ønsker endringer av tekst på dørtelefon og postkasse kan du sende epost til daglig leder.


Avtrekk / ventilasjon

For å sikre god luftkvalitet i leilighetene, brukes ventiler i yttervegger og vinduer for å bringe inn ny luft, mens takvifter fjerner den gamle. Ventiler knyttet til luftesjaktene er ofte runde og kan finnes på kjøkken, bad og toalett. Når det blir kaldt, kan det være fristende å stenge ventilene, men det er viktig å unngå dette for å sikre tilstrekkelig lufting.

Takviften er dimensjonert for å ventilere alle leiligheter. Hvis noen stenger sine ventiler, vil suget i leiligheter med åpne ventiler bli enda større, noe som kan skape et undertrykk. I leiligheter med undertrykk vil ny luft trekkes inn gjennom hvilken som helst åpning den finner, noen ganger gjennom avløpsrør, noe som kan resultere i en ubehagelig lukt. Derfor bør man alltid holde vindusventilene åpne for å sikre tilstrekkelig tilførsel av ny luft.


Dekkrom

Innerst i nedre garasjeanlegg, har vi et rom hvor beboerne kan oppbevare dekkene sine. Rommet er avlåst og kan låses opp med garasjenøkkelen. All lagring her skjer på eget ansvar. Merk dekkene med hvilken leilighet de tilhører.