Endring av navn på postkasse / calling

All merking av postkasser/dørtelefoni skal utføres av daglig leder for å få et felles og ryddig oppsett.

Hvis du ønsker endringer av tekst på dørtelefon og postkasse kan du sende epost til daglig leder.


Avtrekk / ventilasjon

For å få ny luft inn i leilighetene brukes ventiler i yttervegg/vinduer. For å suge ut den gamle luften har vi takvifter. Ventiler tilknyttet luftesjaktene er gjerne runde og de fleste av oss har dem på kjøkken, bad og toalett.

Når det blir kaldt er det veldig fristende å stenge igjen både den og den andre typen ventiler. Det bør vi ikke gjøre.

Viften på taket er dimensjonert for å ventilere alle leilighetene. Hvis noen stenger igjen ventilene sine blir ”suget” desto større i de leilighetene som har dem åpne.

For å få ny luft inn i leiligheten bør man alltid holde ventiler i vinduene åpne.

Hvis man har ventiler åpne for uttrekk av luft og ikke har ventiler i vinduer el åpne skapes det gjerne et undertrykk i leiligheten. Det merkes best ved at ytterdøren nærmest trekkes igjen av seg selv.

I leiligheter med undertrykk suges ny luft inn der det er mulig å finne den. I enkelte tilfeller vil det dras oksygen opp via avløpsrør, f.eks fra toalettet. Noe som igjen kan skape en noe ubehagelig dunst inne i leilighetene.


Dekkrom

Innerst i nedre garasjeanlegg, har vi et rom hvor beboerne kan oppbevare dekkene sine. Rommet er avlåst og kan låses opp med garasjenøkkelen. All lagring her skjer på eget ansvar. Merk dekkene med hvilken leilighet de tilhører.