Våren er kommet, og selv om den er litt treg i starten, får vi håpe og tro at den tar seg opp etter hvert.

Med årstiden følger det som vanlig mye arbeid. Jobben med å skifte all felles armatur med nye led-lys er ferdig. Vi håper alle beboere er fornøyd med bedre belysning, kanskje spesielt i garasjene.

Vi starter snart årets største (og dyreste) oppgave, nemlig utskifting av hovedrørene i alle leiligheter. Arbeidet vil berøre oss alle i mer eller mindre grad. Det er neppe populært, men akk, så nødvendig! Vi håper på positiv innstilling fra alle, selv om det vil medføre visse ulemper. Det startes opp i blokk 6 ganske snart. Deretter vil arbeidet fortsette utover sommeren/høsten. Alle vil bli varslet før arbeidet starter i den aktuelle blokken.

Våren er tid for opprydding. Mye overvintret skrot trenger å bli kastet. Styret har derfor besluttet at det også i år vil bli satt ut kontainere for dette formålet. Tidspunktet blir i slutten av mai, og vil bli varslet ved oppslag.

Husk at kontainerne er til bruk for oss alle, men ingen andre! Dessverre har vi tidligere vært plaget av at utenforstående har benyttet våre kontainere som om de var felles kommunal eiendom. Slikt misbruk kan ødelegge hele ordningen.

Styret har dessverre mottatt klager på hundehold. Det er tillatt å ha hund i vårt borettslag, og slik bør det være. Hundehold er populært, noe vi ser på det stadig økende antallet hos oss. I all hovedsak går dette greit. Både hunder og eiere oppfører seg eksemplarisk. Men som sagt, noen klager har kommet. Det gjelder spesielt hunder som er alene hjemme hele eller deler av dagen. Det kan være vondt for naboen å høre ensomme hunder bjeffe og klynke. Vi ber derfor eierne om å finne ordninger, som ikke er til sjenanse for gode naboer.

 

Ikke glem vår generalforsamling i Yvenhytta mandag 9. mai kl. 18.00.

 

Vårlig hilsen

Styret

Comments are closed