Så er tiden igjen kommet for den store vårrengjøringen. Det skal vaskes,
pusses og kastes både inne, på terrasser og i uteområdene.

Nå ønsker styret å legge ekstra vekt på terrassene. Disse hører til borettslagets
ansvarsområde. Derfor er de også rengjort og malt de to siste sesongene, og fremstår nå som pene og velholdte. Det er imidlertid den enkelte beboers ansvar å holde terrassene, og ikke minst blomsterkassene, i skikkelig orden. Her er det mildt sagt store forskjeller. Det er trist når vi vet at alle terrasser til sammen setter et helhetlig preg på blokkens fasade og er vårt ansikt utad. Les ordensreglementet og se etter at dine busker ikke er høyere enn en meter. Det burde være lett å etterleve.

Husk også at planter ikke skal henge utover kassene. Det er ofte til sjenanse for naboer under deg. Har du problemer med selv å kutte/beskjær; kontakt Tormod Kristiansen, så kan du nok få hjelp. Men det er selvsagt ikke gratis.

Det skal ikke monteres større ting på terrassene uten styrets godkjennelse. Har du slike installasjoner, fjern dem!  Og nok en gang: les ordensreglene. De finnes på nettstedet vårt, hannestadterrasse.no.datasenter.no, og følger også med i alle årsberetninger.

Så kommer nok en anmodning om å følge våre felles regler: Denne gang parkering. Alle vet at man ikke skal parkere lenger enn 15 minutter foran blokkene, eller maks en time på den store gjesteplassen, men ikke alle ser ut til å kunne klokka. Styret har derfor bestemt å intensivere vaktholdet. Husk at reglene gjelder både deg, din familie og eventuelle gjester.

Glem heller ikke å kjøre pent og rolig. De som ønsker fart henvises til Rudskogen. Det vil bli montert fartsdempere ved innkjørselen til begge garasjeanleggene, som en liten påminnelse om at du ikke er alene i garasjen.

I starten på mai vil siste del av prøveprosjektet med utskifting av vannrør starte i blokk 6. De berørte beboere vil bli varslet direkte. Deretter vil prøveprosjektet bli evaluert og ny anbudsrunde lagt ut. Trolig vil vi så fortsette straks over sommerferien med videre arbeid.

 

Til slutt vil styret ønske alle en fortsatt god vår med pene, rene og gode forhold for oss alle.

Vi minner om årets generalforsamling i Yvenhytta torsdag 11.mai.

 

Vårlig hilsen

Styret

Comments are closed