En sommer går mot slutten, og vi går mot en forhåpentligvis flott høst.

Høst betyr fra gammelt av arbeid, og arbeid skal det bli i vårt borettslag. Den store oppgaven fremover er å fortsette arbeidet med utskifting av vannrør. Vi har valgt Bravida til arbeidet. Det er et stort, seriøst firma med det beste tilbudet. Oppstart er satt til månedsskiftet august-september og vi begynner i blokk 5, dvs. midterste blokk i nedre rad. Vi vil gjøre vårt ytterste for å informere de aktuelle beboere i god tid etter hvert som arbeidet skrider fram. Det er lagt opp til at alle skal ha vann på kveld, natt og tidlig morgen.

Prosjektet har en tilbudsramme på ca. 7,5 mkr. Inkludert tidligere kostnader (blokk 6) vil totalen nok kunne nærme seg 10 mkr., dvs. ca. 36.000 kr. pr. leilighet. Det er mye penger, men det ligger heldigvis innenfor den finansieringsrammen vi har.

Et annet arbeid som pågår, og som vil fortsette i lang tid fremover, er utbedring av terrassegulv. Dette prosjektet har blitt vesentlig mer omfattende enn antatt, både med hensyn til tid og penger. Vi ber om beboernes forståelse og tålmodighet.

For øvrig er det ikke de store kontroverser i vårt deilige borettslag. Det virker som nye beboere finner seg godt til rette, og det meste fungerer som det skal. Vi vil bare nok en gang be alle sette seg grundig inn i borettslagets ordensregler; kanskje spesielt de som omhandler våre parkeringsplasser.

Vi ber om at alle interesserte setter av kvelden onsdag 25. oktober. Da blir det beboermøte i Yvenhytta. Invitasjon vil komme når datoen nærmer seg.

 

Hilsen

Styret

Comments are closed