Vi er i gang med utskifting av sikringsskapene i borettslaget til moderne automatsikringer. Arbeidet utføres av Storm Elektro og går som planlagt, med ca. én oppgang per dag. Varsling om oppstart i hver oppgang vil enten bli sendt via Vibbo eller direkte fra Storm Elektro.

Viktig informasjon til andelseiere

  1. Automatsikringer – En sikkerhetsfordel
    Automatsikringer reagerer raskere på overbelastninger enn de gamle skrusikringene. Dette betyr at de vil slå ut lettere ved høy strømbruk, kortslutninger eller jordfeil. Dette er en viktig sikkerhetsfordel, men det kan også kreve at du justerer strømbruken i boligen din for å unngå at sikringene slår ut ofte.
  2. Ansvar for elektrisk anlegg og oppgraderingskostnader
    Dersom automatsikringene går ofte, kan det være nødvendig å oppgradere det elektriske anlegget i leiligheten. Dette kan innebære utskifting av kabler, strømuttak eller andre komponenter. I henhold til borettslagsloven § 5-12 og borettslagets vedtekter punkt 5-1.2 er det andelseieren som har ansvaret for vedlikehold og oppgradering av det elektriske anlegget inne i egen bolig. Kostnadene for nødvendige oppgraderinger, inkludert arbeid og materiell, må derfor dekkes av andelseieren.

Vi ber om at alle beboere er oppmerksomme på disse punktene og gjør de nødvendige tiltakene for å sikre at det elektriske anlegget i boligen er i god stand. Dette vil bidra til å unngå uønskede driftsavbrudd og sikre en trygg elektrisk installasjon i borettslaget.

For spørsmål angående arbeidet, vennligst kontakt Storm Elektro direkte: Vidar 481 68 623.

Vennlig hilsen,
Styret

Comments are closed