Selv om høsten er i anmarsj, har vi fortsatt hatt noen flotte og varme dager. Likevel merker vi at temperaturen synker om natten, og det vil garantert bli kjøligere fremover. Med denne overgangen til høst er det også noen praktiske ting vi i borettslaget ønsker å informere dere om.

Oppgradering av sikringsskap
Som tidligere informert og i henhold til vedtak fra generalforsamlingen, skal borettslaget gjennomføre utskifting av sikringsskap. Storm Elektro har planlagt oppstart i blokk 6 i uke 40. Når arbeidet begynner i din oppgang, må du regne med en strømstans på 8–9 timer. For å unngå problemer anbefales det å bruke kjøleskap og fryser minimalt. Arbeidet antas å ta cirka to måneder for hele borettslaget. Varsling vil bli sendt ut på forhånd.

Oppmerking av parkeringsplass
Onsdag 25. september og torsdag 26. september vil det bli utført oppmerking av gjesteparkeringen. På onsdag merkes den nye parkeringsplassen, og alle biler må derfor parkeres på den gamle. Torsdag er det den gamle plassen sin tur, og kun den nye vil være tilgjengelig. Arbeidet avhenger av været. Husk å informere eventuelle besøkende!

Beboermøte
Styret har satt av dato for beboermøte onsdag 23.10.24 klokken 18.00 på Hannestad Bedehus. Mer informasjon kommer.

Unngå parkering ved innkjøring
Styret vil minne om at de som har egen parkeringsplass i garasjeanlegget, må unngå å parkere ved hoved innkjøringen. Noen parkerer i bakken eller ved steinene utenfor gjesteparkeringen, noe som både skaper irritasjon og kan utgjøre en fare for andre beboere. Vi ber alle beboere om å parkere i garasjeanlegget.


Hilsen
Styret



Comments are closed