Den lange, og til tider kalde vinteren er over, og «no livnar det i lundar», som det heter i en gammel sang. Vi gir en honnør til Tormod og Sven som allerede er godt ferdig med å feie og rydde etter vinteren. Ser i avisa at kommunen ligger tre uker etter skjema. Det gjør ikke vi!

Enkelte beboere bør tenke på beskjæring av busker i terrassekassene. Regelen er maks en meters høyde, og den bør det være lett å følge.

Vannrør
Arbeidet med utskifting av vannrør er i avslutningsfasen. Det har gått meget tilfredsstillende, og de få problemer som har oppstått, er blitt løst på en akseptabel måte. Vi har også byttet ut varmtvannsberederne i både øvre og nedre blokkrad. Vi roser vår samarbeidspartner, Bravida, for godt utført arbeid. Når siste leilighet er tatt, begynner et mindre etterarbeid i blokk 6, dvs. nr. 4-10. Vi skal montere tilbakeslagsventil og bytte stoppekraner i alle leiligheter. Dette ble ikke gjort under utskifting av vannrør i denne blokka, mens det er utført i alle øvrige.

Containere
Som vanlig setter vi ut containere, slik at beboerne kan bli kvitt saker og ting som har hopet seg opp. De står mellom blokkradene i helgen 4. – 6. mai. Husk at de bare skal fylles med normalt søppel og ikke hele spisestuer, sofaer og senger. De er også kun til bruk for borettslagets medlemmer.

Barnehagen
Som de fleste kjenner til, er vi interessert i å overta den nedlagte barnehagen fra kommunen. Vedtak om salg skulle vært klart i februar, men kommunens kvern maler som kjent langsomt. Vi er i alle fall lovet å bli kontaktet så snart et vedtak er fattet.

Generalforsamling
Årets generalforsamling finner sted på Yvenhytta onsdag 30. mai. Vi håper flest mulig finner veien dit.

Vi ønsker alle beboere en riktig flott og god forsommer!

Beste hilsener fra
Styret

Comments are closed