Det er en god stund siden siste infoskriv. Det har sammenheng med at den flotte sommeren heldigvis har vært en rolig periode i vårt bofelleskap.
Nå er sommeren over og ting begynner å skje igjen. Vi skal prøve å ta det i noenlunde rekkefølge:

AVLØPSRØR
Det er tidligere bestemt å se nærmere på problematikken rundt avløpsrør etter at vannprosjektet ble ferdig. Det er det nå, til den nette sum av 10,1mkr.
Etter grundige diskusjoner og møter med aktuelle firmaer i bransjen, har styret besluttet å inngå en rammeavtale med et kompetent firma. Det vil si at vi tar problemene etter hvert som de måtte oppstå.  For den enkelte vil det kunne bety lavere priser til utrykning ved «forstoppelse». Og for borettslaget prioritet i alvorligere tilfeller.  Vi kommer tilbake med mer info når avtalen er inngått. Det vil også bli et tema på kommende beboermøte.

BARNEHAGE-TOMTEN
Kommunen har nå bestemt at barnehagetomten skal omreguleres og selges. Borettslaget er selvsagt interessert i å sikre seg denne plassen, som vi føler er en del av vårt område. Forutsatt en fornuftig pris.  Vi har skriftlig kontaktet kommunen og meddelt vår interesse. Håper vi har mer å fortelle (og diskutere) på beboermøte.

GARASJER
Arbeidet med å utbedre skader på mur i garasjeanleggene er i gang. Til våren regner vi med å male begge garasjene, slik at de blir lysere og mer tiltalende.

BEBOERMØTE
Vi inviterer alle beboere til møte på
Yvenhytta, onsdag 17.oktober, kl. 18.00
Det vil bli rikelig anledning til å komme nærmere inn på temaene som er nevnt ovenfor, og selvsagt andre saker av interesse.

HJEMMESIDER
Vi henleder oppmerksomheten på vår hjemmeside, hannestadterrasse.no.datasenter.no. Her finner du mye nyttig info om vårt bofellesskap, som viktige telefonnummer, ordensregler, parkering og vedtekter. Spesielt viktig for nyere beboere. Vi opplever dessverre alt for ofte at noen ikke kjenner til de regler som gjelder for et godt samhold mellom naboer.
God lesing!

Beste hilsener fra
Styret

Comments are closed