Vi er inne i årets kanskje vakreste og deiligste tid, starten på sommeren. Gode smakebiter har vi allerede fått, men vi ønsker oss og tåler mer!

Gode hjelpere gjør sitt ytterste for at det skal bli pent rundt oss, med klipping og feiing.

Maling hører også årstiden til, og vi er godt i gang. Terrassene er ferdige i blokk 3, og blokk 2 er påbegynt. Dessverre ble det en liten stopp, da ressursene måtte settes inn på ytterveggene i garasjene. Disse er nå blitt lyse og pene.

Det står også for tur å male/reparere mange terrassegulv. Vi håper å komme i gang før ferien, men tør ikke love noe.

Arbeidet med utskifting av vannrør (blokk 6) ble dessverre mer tidkrevende og dyrere enn vi hadde håpet. Slik er det ofte når man setter i gang slike prosjekter. Vi beklager overfor de beboere som måtte være uten vann lenger enn antatt. Takk for sporty innstilling! Videre arbeid med vannrør vil ikke bli gjenopptatt før i september.

Vi håper og tror at sommeren skal bli uten større hendelser i vårt borettslag. Skulle det inntreffe noe uforutsett, som ikke kan vente, kontakt daglig leder, Tormod Kristiansen eller styreleder Bjørn Thorbjørnsen. Daglig leder har ferie i august. I hans fravær kan reservevaktmester Svend Dyhre kontaktes hvis det er påtrengende problemer av teknisk art. Telefon: 90 80 33 50

Vi håper på en sommer som gjør at vi alle kan samle krefter og starte høsten med godt humør.

 

Sommerhilsen
Styret

Comments are closed