Selv om det i skrivende stund fortsatt er et snev av ettersommer
i luften, bør vi nok innse at høsten kommer. Og da er det vanlig
med Beboermøte. Vi tar det i Yvenhytta tirsdag 18. oktober.
Invitasjon vil komme nærmere møtet, men sett av datoen!

Styrets desidert vanskeligste sak dette året, har vært utskifting av vannrør. Det har ikke gått på skinner, for å si det mildt! Arbeidet på vårparten i blokk 6 foregikk, som de fleste vet, ikke uten problemer for de berørte beboerne. Nå i september skulle resten av blokk 6 gjøres ferdig. Men den gang ei! Firmaet som skulle gjøre jobben måtte dessverre utsette arbeidet pga. stort sykefravær blant fagfolkene. Først ble det utsatt til oktober, så til november.

Det tar styret ikke sjansen på. Bytte av vannrør, med de ulemper det medfører, egner seg ikke til å bli utført i den kalde årstiden. Styret har derfor besluttet at videre arbeid med utskifting av vannrør utsettes til etter påske neste år.

Mange vil sikkert synes at dette virker rotete og uprofesjonelt, og det er veldig forståelig. Prosjektet er imidlertid svært krevende, både for de som skal gjøre jobben og for de som skal administrere. Derfor er også blokk 6 brukt som prøveprosjekt, slik at videre arbeid kan utføres på grunnlag av den lærdom et slikt prosjekt kan gi. Styrets ønske er at det hele skal gi beboerne minst mulig ubehageligheter. Spørsmål og gode råd tas gjerne imot på det varslede beboermøtet.

Som vedtatt på årets generalforsamling, er det ikke lenger gjesteparkering i våre garasjeanlegg. Garasjen er forbeholdt beboere, og gjester henvises til uteplassen. Av den grunn vil alle plasser som disponeres av borettslaget heretter bli merket med bokstaven B. Skilt merket G vil bli fjernet.

Vi ønsker alle beboere en fin høst, og håper å se flest mulig på møtet i oktober.

Beste hilsener fra
Styret

Comments are closed