I denne kalde årstiden vi nå er inne i, ønsker vi å formidle varme tanker og gode ønsker til dere alle. Julen står for døren, og forberedelsene er i full gang. Den første snøen kom tidligere enn forventet, men vi er takknemlige for våre dedikerte ansatte som raskt tok tak i situasjonen.

Det er med glede vi deler noen viktige oppdateringer og nyheter angående vårt borettslag:

Nye parkeringsmuligheter
Etter en lengre prosess, er vi glade for å kunne si at den nye parkeringsplassen nå endelig er ferdigstilt. Denne parkeringsplassen vil først og fremst være for våre besøkende. I tillegg vil det bli opprettet to plasser beregnet for bevegelseshemmede, og markering av disse plassene vil starte til våren.

Parkering på «Isbanen»
Fra kommende år vil det påløpe en månedlig avgift på kr 250,- for de som har avtale om parkering på «isbanen». Når det gjelder bobiler, vil det bli belastet en avgift for hele sesongen.

På grunn av et begrenset antall tilgjengelige plasser for bobiler, vil «førstemann til mølla»-prinsippet tre i kraft fra nyttår.

Rydding av sykler i kjellergangene
Som tidligere informert, er planen å rydde opp i sykler i kjellergangene. Opprinnelig var dette planlagt å starte denne høsten, men på grunn av omstendigheter blir dette utsatt til våren.

 

Styret ønsker dere alle en
Hyggelig Jul og et Godt Nytt År!

De beste ønsker for høytiden

Med vennlig hilsen Styret

Comments are closed