Sommeren har endelig kommet, og vi har hatt mange fine soldager i mai. Selv om det nå ser litt mer ustabilt ut, håper vi at dere nyter den varme årstiden og alt den har å tilby.

Matavfall plass 3
Vi er glade for å kunne informere om at borettslaget har utvidet avfallsplassen mellom blokk 4 og 5 for å få plass til alle containerne. Kommunen har nå endelig plassert en container for matavfall på denne plassen. Vi oppfordrer alle til å benytte denne containeren til sitt matavfall, og dermed bidra til en renere og mer miljøvennlig avfallshåndtering.

Spyling i garasjen
Spylingen i garasjene er nå fullført. Noe slam har samlet seg enkelte steder, og dette vil bli fjernet ved anledning. Vi takker for deres tålmodighet i forbindelse med dette arbeidet.

Rydding av sykler
Vi ønsker å minne om at ryddingen av sykler i kjellergangene begynner førstkommende mandag. Vi oppfordrer alle beboere til å merke sine sykler tydelig for å unngå feilaktig fjerning.

Blomstereng
Vi har gleden av å informere om at Solberg vil starte arbeidet med å etablere en blomstereng i skråningen mellom blokk 1 og 2 neste uke. Dette vil ikke bare forskjønne området, men også bidra til økt biodiversitet.

Merking av parkeringsplasser
I løpet av sommeren vil vi merke opp parkeringsplassene på den nye gjesteparkeringen. Det vil bli oppmerket to plasser som er reservert for bevegelseshemmede. Vi ber om at disse plassene respekteres og kun benyttes av dem som har behov for det.

Strømløse utelamper
På grunn av arbeid med gatebelysningen har utelampene foran blokkene våre mistet strømmen. Bravida har fått i oppdrag å få dette i drift igjen, og vi regner med at problemet blir løst relativt raskt.

Bytte av sikringsskap
Som informert på årsmøtet, foreslo styret å oppgradere sikringsskapene til moderne automatsikringer. Etter å ha vurdert flere tilbud, har styret besluttet å tildele oppdraget til Storm Elektro AS, som leverte det mest fordelaktige tilbudet.

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer!

Hilsen
Styret

Comments are closed