Pensjonisttur
Årets pensjonisttur gikk av stabelen 2. september med besøk på museumene Fram og Kon-Tiki ved Bygdøy. Deretter gikk turen til Sandefjord med Color Line over til Strømstad. Deltakerne melder om flott tur i fint vær.

 

Skogholtet barnehage
Driften ble nedlagt i august. Etter henvendelse til Sarpsborg kommune har vi fått følgende tilbakemelding: «Som dere er kjent med har kommunen utredet Skogholtet barnehage til nytt aktivitetssenter. Administrasjonen fikk i juni  i oppdrag å utrede en annen og alternativ lokalisering (på Vartun).  Det er ikke tatt noen beslutning på hvor aktivitetssenteret skal ligge, men det er forventet at det vil foreligge et vedtak i løpet av dette året. Dersom Skogholtet ikke blir valgt som alternativ, må det vurderes om kommunen trenger eiendommen til annen kommunal bruk eller om den skal selges.»

 

Utvendig branntilsyn og befaring 13. juni avdekket behov for tiltak
Det er tidligere informert om oppfølging etter utvendig tilsyn på terrassekasser (brannvern/60 cm til skillevegg, høyde maks. en meter, forbud mot trær, heng utover kanten) i juni 2014. Befaringen ble gjennomført i samarbeid med Sarpsborg brannvesen. Tiltak etter befaringen følges opp i løpet av september. Beboere med terrasser hvor det er grunnlag for tiltak, mottar brev fra styret med krav om utbedring.

 

Oppfølging etter befaring i fellesarealer og garasjeanlegg
Styret tok 2. juli en befaring i borettslagets fellesarealer, kjellerganger og garasjeanlegg, for å se på nødvendig vedlikehold og status i forhold til ordensregel 38. Det er ikke tillatt å sette fra seg noe foran inngangsdører, i oppgangen, ganger og fellesarealer inne i blokkene eller i garasjeanlegg, unntatt på plasser som er spesielt merket. Tiltaket ble varslet i infoskriv til alle beboere i april, mai, juni og juli hvor det ble varslet oppfølging i august.

Beboere som ikke hadde ryddet fikk 11. august brev fra styret med krav om fjerning av gjenstander innen 20. august. Som varslet ble gjenstander etter dette fjernet innen 30. august uten ytterligere varsel, slik det fremgår av ordensregel 38. Styret og vedlikeholdsleder gjennomførte en dugnad over to kvelder hvor gjenstående møbler, skap, fritidsutstyr og bilutstyr i kjellerganger og i garasjeanlegg ble fjernet. Beboere som fikk brev ble gjort oppmerksom på at skriftlig advarsel vil bli gitt ved senere brudd på ordensregel 38, med henvisning til ordensregel 26 som omhandler brudd på ordensregler.

Styret ber alle ta ansvar for ryddige fellesarealer og garasjer, for alles trivsel og sikkerhet.

 

Ønske om mer informasjon?

Kontakt vedlikeholdsleder eller styreleder hvis du har spørsmål om eller innspill til forhold i borettslaget. Forslag til tema som ønskes tatt opp på beboermøte i 8. oktober kl 18-20 på Yvenhytta kan meldes skriftlig til styret.

 

God sensommer til alle!

Vennlig hilsen styret

Comments are closed