Godt Nytt År til alle beboere! Bare i dag blir dagen drøyt fire minutter lengre. Siden vintersolhverv 22.12.2014 har dagen blitt ca 1 time og 11 minutter lengre. Det går mot vår.

 

TV- og bredbåndsleverandør
Bindingstiden for TV- og bredbåndavtalen med Canal Digital gikk ut 01.01.2015. Det ble informert om dette i beboermøte 22.10.2014 og senere i infoskriv til beboerne. Etter 01.01.2015 står borettslaget fritt til å fortsette med Canal Digital eller velge annen leverandør. Det er styrets plikt å være kostnadsbevisst og søke å få best mulig betingelser hos borettslagets leverandører.  Dersom styret fremmer forslag om skifte av leverandør tas saken opp til behandling på ordinær generalforsamling i mai 2015.

 

Utarbeidelse av rehabiliterings- og vedlikeholdsplan
Styret viser til informasjon i infoskriv og beboermøte. Styret finner det nødvendig å utarbeide en langsiktig sikkerhets-, rehabiliterings- og vedlikeholdsplan for bygningsmassen og uteområdene som er over 40 år gamle. På beboermøtet fikk styret støtte for dette. Det vil bli innhentet tilbud fra flere firma for å gjennomføre en teknisk tilstandsanalyse, som grunnlag for å utforme en langsiktig plan. Det søkes Husbanken om støtte for delvis dekning av kostnadene til tilstandsanalyse. Styret planlegger å fremme en anbefaling til langsiktig sikkerhets-, rehabiliterings- og vedlikeholdsplan med finansiering gjennom låneopptak, i ordinær generalforsamling i mai 2015.

 

Andelseiers riving av pipeløp i egen leilighet
Beboere spør om status i saken hvor en andelseier i 2013 rev pipeløpet i egen leilighet uten godkjenning fra borettslagets styre. Vi viser til informasjon i infoskriv 04.12.2014. Hannestad Terrasse borettslag v/styret stevnet i juni 2014 andelseier for Sarpsborg tingrett, med krav om gjenoppføring av pipeløpet.  Dom falt i saken 20.11.2014 og borettslaget fikk medhold i at borettslaget skal gis adgang til andelseiers leilighet for gjenoppføring av pipeløp på andelseiers bekostning. Videre ble andelseier dømt til å erstatte borettslagets saksomkostninger. Andelseier har anket saken og det gjenstår å se om det blir en ny runde i rettsapparatet.

 

Rydding i dekkrom
Det er igjen tid for rydding av dekkrom for å sikre god plassutnyttelse og orden. Ofte blir dekksett stående igjen når beboere flytter ut. Dekksett som fortsatt ønskes oppbevart i dekkrommet i hver blokkrad må merkes på nytt med skjema som vedlikeholdsleder sender ut til alle beboere inneværende uke.

Dekksett som ikke er merket innen 10.02.2015 blir deretter fjernet. Kontakt vedlikeholdsleder hvis spørsmål.

 

Sykkelparkering i fellesarealer
Det er også på tide med en opprydding i kjellerganger av sykler som ikke lenger er i bruk. Ofte blir disse stående igjen når beboere flytter ut. For at vi skal vite hvilke sykler som kan kastes, må beboerne merke egne sykler med «la stå!». Alle tidligere merkinger blir tatt bort.

Sykler som ikke er merket innen 10.02.2015 blir deretter fjernet. Kontakt vedlikeholdsleder hvis spørsmål.

 

Vi ønsker alle beboere fine vinterdager!

 

Vennlig hilsen

Styret

Comments are closed