Våren er i anmarsj – bedre kan det ikke bli! Her er siste nytt etter styremøte 4. mars.

Vi har så smått startet vårrengjøringen i uteområdene, og oppfordrer alle til å bidra til trivsel og forskjønnelse fram mot påska, våren og sommeren.

 

Vårrengjøring i kjellerganger og dekkrom

Styret og vedlikeholdsleder meldte i januar at sykler og dekk som ikke ble merket innen 10. februar ville bli fjernet. Takk for godt samarbeid med merking av sykler og dekk. Totalt er 30-40 sykler fjernet fra kjellerganger, og ca 150 dekk fjernet fra dekkrommet i nedre garasjeanlegg.

 

Ordinær generalforsamling

Alle andelseiere skal ha fått informasjon fra forretningsfører om at ordinær generalforsamling avholdes tirsdag 26. mai 2015 på Yvenhytta. Flere viktige saker skal behandles: regnskap og budsjett, langsiktig sikkerhets-, rehabiliterings- og vedlikeholdplan og innkomne forslag. Forslag som andelseier ønsker behandlet av generalforsamlingen må være styret i hende senest 10. april 2015.  Det må gå klart fram at saken ønskes behandlet av generalforsamlingen, og det må formuleres et konkret forslag til vedtak.

 

Hold av datoen, velkommen på generalforsamling!

  

Utarbeidelse av rehabiliterings- og vedlikeholdsplan

Styret viser til informasjon i infoskriv og beboermøte 22. oktober 2015. Borettslaget sto ferdig i 1974, og slitasje og naturlig elde på bygninger og utearealer krever større utbedringer. Å ikke vedlikeholde blir dyrere enn å vedlikeholde.

 

Styret har engasjert OBOS Prosjekt for å gjennomføre en teknisk tilstandsvurdering av bygningsmassen. Det søkes Husbanken om støtte for delvis dekning av kostnadene til tilstandsvurdering. OBOS Prosjekt vil på grunnlag av tilstandsvurderingen anbefale en langsiktig sikkerhets, rehabiliterings- og vedlikeholdsplan. Styret planlegger å fremme saken til behandling i ordinær generalforsamling i mai.

 

Avfallscontainere til vårrengjøringen

Borettslaget har hatt tradisjon for å sette ut ekstra avfallscontainere på vårparten slik at andelseierne kan bli kvitt avfall som ikke kan kastes i våre faste containere. Det har vist seg at tilbudet har blitt misbrukt av utenforstående, og tiltak mot dette vil bli vurdert.

 

Borettslaget bestiller seks containere for utplassering i inntil to døgn i slutten av april.

Mer info følger.

 

Vi ønsker alle beboere fine og solfylte vårdager!

 

Vennlig hilsen

Styret

Comments are closed